Friday, October 9, 2009

Last Entri

gua ingat gua nak tutup blog dulu buat sementara waktu(mungkin)..yela nak final exam ni bagi la peluang gua nak buat solat hajat,baca Al-Quran,baca Yassin,baca Talkin dan pelbagai-bagai perkara yang mendatangkan pahala buat gua..mana tahu final exam ni mungkin yang terakhir gua ambil sebelum gua berangkat ke UK untuk terima anugerah Nobel?

kalau asyik berblogging je bila gua nak study?okela,gua nak minta maaf kalau ada terkasar bahasa,terpegang,teraba dan sebagainya.gua harap lu orang maafkan gua oke..berjumpa lagi di entri yang lain.

heh!

18 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

bace yassin kalo ade mkn2 jgn lupe ajak!

green said...

jumpe di msi

heee~

sharamli said...

dah last ke ni..
ala..
ala..
ala..

ni yg rs nak st0p bl0gging jgk ni...

imHepPie said...

aritu ada teraba kan??

.ellnadj. said...

amin~...
jgn lupe doa utk ella skali...
byk pahala..

JIMMY ASMARA said...

ingat lu nak mati dah!


hahahaha

kejayaan gua ek..

kita kn sama2 budak utm terbilang

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

owh..tanak buat parti2 dah ke? bagus2...good the luck la eh~

Daffodil D said...

aku maafkan mase kau raba aku hari tu. eh, silap org.

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

selamat berjaya beb!

eleh, ko tak tulis kat sini, tapi FB?

hahaha~

::cik asha:: said...

gud luck br0 4 ur final exam....
doa la banyak2 ye...
=)

piqaiqapiqa . said...

gudluck bro !

dobot said...

semoga ber-jaya set-tannn!
;)

shakinah said...

alfatihah pas ke tak ntah nak buat smyg hajat tu.
hahaha

Paan Ovrtd said...

Kepada Daffodil D : Itu I la...eh! Ter-mengaku plak.

syaf said...

salam..
meh singgah my blog..anda pasti x nyesal munyew...
http://daniel-syaf7788.blogspot.com/

I_Hate_Lolipop said...

good luck...pastu kalau ada failed update kat blog okay...

Cik Cookie said...

buat yang terbaik untuk diri kamu.

Adam Mikhail said...

maaf setan2 semua gua break rules.. =P