Friday, June 10, 2011

#14 Kisah Di Kampung Halaman

kandang kambing

anak kecil dan anak kambing

saya tak takut kambing, saya okay!

penjaga setia kandang kambing

terlepas dari kandang

anak kambing yang manja.

jinak dan comel bukan?

"kan saya dah kata saya ni manja" -kambing-

saya abang long untuk persatuan kambing!


yeah, cukuplah gambar yang menggambarkan betapa 'awesome' hidup di kampung saya..oh ya kampung saya pernahh masuk filem zombie kampung pisang dan hantu kak limah balik rumah.. itu sudah menggambarkan betapa powernya kampung saya..

oke, saya nak pergi usya gadis kampung kat pekan kejap, kot-kot mereka adalah jodoh saya..nanti saya sambung di entri yang lain.. :)

8 comments:

FaizalSulaiman said...

duduk kampung memang awesome.apatah lagi dikelilingi lembu kambing ayam itik.cool gila!

Syida Shukor said...

Tanakaaa , this is awesomeee!

sharamli said...

Anak kambing tu apasal macam tak cuk0p zat..

syasya said...

waa...nk g la kampung anda!!! saye suke kambeng!!!!!!!!! nk main ngan kambeng gak huhuu =))

takky said...

awesome....cool....hebat giler....
pape pun kambeng 2 comey sgt...

Ray Ban said...

Many thanks for your wonderful web site Ray Ban. There are a lot of great photos. Maintain sharing this kind of ideas from the upcoming also RayBan. This was essentially what I was hunting for, and I am glad to came right here Ray Ban 3025 Aviators! Thanks for sharing the such information and facts with us .

ella said...

nk pisang nangka satu tandan..=p

pandangkedepan said...

duk kampung baru ada live...btul x bro...mandi sungai pun bez...:P