Thursday, June 18, 2009

Hari Jadi//Hari Lahir//Happy Birthday!

dengan ini gua mengumumkan gua sudah berumur 18 tahun sebelum tiba waktu umur gua berumur 18 tahun..jadi gua sudah lepas untuk masuk mana-mana kelab malam seperti zouk,orange club dan lain-lain lagi..lu orang bila lagi? :P

Photobucket
boleh masuk kelab dengan berpakaian begini? :P

p/s: ada sesiapa mahu bawa gua ke kelab malam untuk kali pertama??gua bosan la asyik masuk gig je..anyone?? ;)

29 comments:

Encik Ariff said...

kalau ke kelab mlm, ajak aku.
tp aku layan yg ada muzik elektronika sj.
baru boleh shuffle.
:)

bokbon said...

dalam zouk, ada hallowed be thy name tak?

.ellnadj. said...

selamat berhari tua!=p

mossy said...

eleh sejak bila plak lu 18?
meh gua angkut lu masuk kelab dekat sini.
berani?:P

Paan Ovrtd said...

Tak pernah pergi night club? Kampung betul.

jahanam!! said...

dik an: kampung cerok mne die to?

Paan Ovrtd said...

Jahanam : Kuala Kangsar. Kompem.

Luna Abdullah said...

18 tahun la sgt kan kan???

Budak Panjang said...

kerpaleww bewtohw!

aRrEs™ said...

kan gua dh ckp lu 81 bkn 18...

dik an:btol2 kampung

cik helena said...

selamat menempuh hari tua..ekeke

ye ke 18??hikhik

S@Y@NGH@SNI said...

selamat hari jadi..
semoga dirahmati selalu..
dan jadi manusia berguna..
untuk ibubapanyer..
hadiah BMW tarak arrr...
pakai baju gitu..boleh..
pakai kopiah sekali..
biar orang ko pegawai pencegah maksiat..

ieNn ZaZa said...

18?huaaa...ko memg prasan xhingt dunia

Basuh Baju said...

Lu nak kena pelempang ke masuk kelab pakai baju melayu? hahaha

Adam Mikhail said...

soul: gua tak pasti kelab malam pasang lagu shuffle :P

bokbon: kalau ada ada pun itu kt us kot ;)

ellain: he3 tapi ada orang lagi tua :P

dijah: gua bernai je..gua takde masalah :P

dick an: gua sedar sape diri gua..eh bahau bandar sangat ke? :P

jahanam: dkat2 dengan negeri setan! :P

dick an: terima kasih!

luna: eh betul la umur 18! ;)

budak panjang: ha3 cuba taip dengan ayat yang gua pahami! :P

arres: itu utk orang tua macam lu! :P

helena: thanx2..yela 18 tahun la ;)

hasni: amin~ ;)

ienn: gua perasan la..itu hakikat yang lu orang ke telan :P

basuh baju: lu nak kene lempang??gua badan pencegah maksiat tahu! :P

faizrazali said...

selamat membuncitkan perot..hehe

siap ko balik nnt..ak roger dak2 ni..

Adam Mikhail said...

ha3 ingat mudah? :P

dobot said...

abes kauu kne hentak bile smuk mcm tuu. wuwuw.
;D

Adam Mikhail said...

????

piss said...

nak masuk kelab umur 21 thn ke atas bang.

Adam Mikhail said...

owh yeke gua tak pernah masuk la :P

zana tingtong said...

18 taun ?
dah pecah dara belum ?
hahahah
:))

A a D i I ? said...

hek ele.. sebok nak besday jun jugak. kecoh la lu!

apaper pun gua muda stawun dari lu. gua baru 17 beb! gadis sunti wa cakap lu. kakaka!

maira adreanna said...

sori doww lmbt wish
happy setan day
ehh happy belated buffday
hahaha
:D

Adam Mikhail said...

thanx setan!

Rynn (sunshine) said...

selamat hari jadi~~~ yg ntah bila birthday kamu senanya.. yg pastinya da lambat kan.. hahahaha.. take care~

Adam Mikhail said...

oke thanx! :P

Wawa_Nadwa said...

18 tahun baru??

hai adikk..
=P

epy belated birthday..

Adam Mikhail said...

haha~
thanx2 :P